Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kende köz 4.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10 nmGépek: hűtő, sütő, főzőlap, mikró, mosógép, vízforraló, kenyérpirító
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Kispesten, a Wekerle Telep, Kende közében kiadó egy három szobás családi ház egyik legotthonosabb, 10 nm-es hálója.

A szobába minőségi ágyat, szekrényt és íróasztalt találunk, ami az új lakó számára került bútorozásra. Az épület többi két hálószobája is hasonló stílusban berendezett, amiket jelenleg két fiatal hölgy bérlőnk használ, akik két éves szerződéssel biztosították saját használatukra. Ezekkel a bérlőkkel az épület három helyisége közös, ami a zuhanyzós fürdőszoba, a tágas, gépesített, illetve használati eszközökkel bővített konyha és az akár vendégek fogadására is alkalmas, saját erkéllyel rendelkező, tágasabb nappali. Az épület több, mint 70 nm, melynek az albérlet fölött megtalálható tetőtér része szintén beépített, albérlők által lakott.

A tetőtérben élőkkel kell a földszinti lakásban élő közösség tagjainak megosztozni a szemét tárolókon, az épület előtt, mellett és mögött megtalálható udvar részen osztozni. Ezen az udvaron három autó, zárt részen való parkolására van lehetőség, amit mostanság egyetlen egy autó használ. A többi lakó inkább tömegközlekedéssel jár, amik közül a szomszédos, Nádasdy utcán közlekedő buszokat veszik igénybe.

A legközelebbi élelmiszerbolt 80 m.

Budapest, a csodálatos magyar főváros, számos ‘kiadó szobák Budapesten‘ lehetőséget kínál azoknak, akik kényelmes és gazdaságos szállást keresnek a város szívében. Weboldalunkon egyedülálló választékban találhatsz kiadó szobákat és lakásokat, amelyek Budapest legvonzóbb részeiben helyezkednek el. Minden ingatlanunkat szigorúan ellenőrizzük, hogy biztosíthassuk a kiváló minőséget és megbízhatóságot. Válogass a legjobb ‘kiadó szobák Budapesten’ ajánlataink közül, és élvezd a fővárosban való tartózkodás minden pillanatát egy otthonos és megfizethető szálláshelyen!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!