Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kemence utca 13.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban:2  fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak:1  fő lány,1  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 8 nmGépek: sütő, főzőlap, mikró, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Kőbánya Óhegy részén, a Kemence utcában található ez a 4 lakásos, frissen felújított társasház, ennek emeleti szintjén található a társalbérlet, melyben jelenleg egy fiú és egy tőle fiatalabb lány él.

Az ingatlan kívül, belül fel lett újítva az elmúlt évek folyamán, aminek alkalmával egy teljes külső szigetelést és vakolást kapott, illetve a nyílászárókat is lecseréltettük, dupla rétegű, müanyag, kombi redőnyösökre. A belső munkálatok során, a padlót minden helyiségben, mintás, műgyantás módszerrel oldottattunk meg, illetve a burkolatokat könnyen kezelhető, mégis szépekre cseréltettük, ezzel egy időben pedig minden falat átfestettünk, belső nyílászárókat csiszoltattuk és festettük.

Ezen munkálatok elvégzését követően, minimálisan emeltük a szobák bérleti díját, melynek emelt öszegét adtuk meg a hirdetésben. A berendezését tekintve alapvető, elengedhetetlen eszközökkel, bútorokkal, gépekkel ellátott, amik kiválasztása során a könnyű, kényelmes használatot, illetve energiatakarékos fogyasztást is szem előtt tartottuk. A konyha és a fürdő számít közös térnek, még a szobák zárhatóak, privát helyiségek. A kiadó szobában 90×200-as, memóriahabos matraccal ellátott ágyat, illetve szekrényt és egyszerű, mégis szép asztalt a hozzá tartozó székkel helyeztünk el. Összesen 8 nm-es a szoba, így inkább csak 1 fő számára szeretnénk kiadni, ami viszont, akár egy héten belül megoldható.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!