Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Keleti Károly utca 29.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 19.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, 2 fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 3 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: Mosógép, Sütő, Főzőlap, Mikró, Hűtő, TV
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 2. kerületében társasházi szoba kiadó

A Millenáris park szomszédjában található ez a nemrégiben teljeskörűen felújított tömb, mely összesen 3 emelettel rendelkezik, az ingatlan pedig annak a második szintjén található.

A Buda rózsadombi részétől, mindössze a Bimbó út választja el, így lehet azt mondani, hogy az egyik legszebb, legbiztonságosabb környék, amely közlekedés szempontjából sem utolsó. 200 méteren belül elérhető a Margit körút, ahol mindössze 4 megállóval Pest is elérhető vagy akár a Margitsziget vagy Pest külsőbb kerületei is. Ilyen közel nemcsak a körút, hanem a Mammut, a Fény Utcai Piac, MCDonald’s, Széll Kálmán tér, Buda Palota, illetve a Városmajor is. A Széll Kálmán térről busz, metró és villamos is közlekedik, így  a Pesten belüli utazás abszolút nem jelent gondot.

Az épület egyik legszebb lakása ez az albérlet, amelynek 120 négyzetméterén nemcsak a 4 háló, a tágas konyha, de a 2 fürdőszoba is helyet kapott. Jelenleg minden lakó hölgy, akik a FŐváros ezen részén dolgoznak, korban pedig 30 plusszosak. Velük osztozni a tágas, világos, egyedi stílusban és ennek megfelelően egyedi bútorokkal, 6 fős étkezővel ellátott konyhán, illetve a 2 fürdőszobán kell, melyek mind a zuhany kedvelők, mint pedig a kádban fürdők részére is megfelelő, hiszen az egyikben zuhany, wc, mosdó van, ahol a mosógép is helyet kapott, a másikban pedig ugyanezek csak káddal és mosógép nélkül megtalálható.

Szobáink is igényesen bútorozottak, férfi-női bérlők számára egyaránt alkalmasak.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!