Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kazinczy utca 18.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 14.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: Sütő, főzőlap, mosogatógép, mikró, mosógép, TV, Hifi
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 19. kerületében, annak központjától pár utcára lakótelepi lakás szobája megüresedett.

Az Ady Endre utat és az Üllői utat összekötő Kazinczy utcában, leginkább lakótelepi lakások rejlenek, melyek közül az egyikben bújt meg ez a csodás, több mint 50 nm-es kis lakás.

A lakás rendelkezik kettő hálóval, egy tágas nappalival, wc-s fürdőszobával és egy kényelmesen használható konyhával. Minden helyisége arányos alapterületű, elegendő mozgástérrel rendelkező. A lakótárssal, aki jelenleg egy 27 éves, sportorientált életet folytató, dolgos, megbízható fiatalember, a fürdőszobán, nappalin és konyhán kell osztozni az újonnan beköltözőnek. Nemcsak az albérletek esetében megszokott bútorok lettek elhelyezve, hanem a kanáltól kezdve a függönyön át, a szőnyegig minden.

Próbáltuk a lakást praktikusan, hely spórolósan, de mégis otthonosan berendezni, melynek eredményét a képek visszatükrözik. Természetesen mielőtt valaki új otthont választanak, tüzetesen felméri annak környezetét is, ami ennek a lakásnak az esetében nyugodt szomszédokat, gyorsan elérhető üzleteket, boltokat, rendszeresen járó sűrű menetrenddel haladó villamosok és buszok gyors elérését jelenti.

Pár megállóval az említett közlekedési eszközök bármelyikével és azonnal a Shopmarkba lyukadunk ki. Annak közelében már a metró is számításba vehető, a másik irányba haladva a KÖKI Terminál is rendelkezésre áll, ami közelében OBI, Tesco és már a vasútállomás is megtalálható.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!