Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kazinczy utca 16.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 28.000 FtBelmagasság: 3 m alatti/feletti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mellékhelyiség, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 14 nmGépek: hűtő, mikró, kávéfőző, vízforraló, sütő, főzőlap, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Pest 19. kerületében lehet megtalálni azt a két fő számára fenntartott lakást, melynek lakói külön egy-egy szobát tudnak hosszú távra kivenni.

Az egyik szoba esetében egy fiatal lány élt ezzel a lehetőséggel, aki a főváros belvárosi részén tölti felsőoktatási tanulmányainak éveit. A 19. kerület legnagyobb része az Ady Endre út és az Üllői út között terül el, melynek a végén, a Shopmark található, ami ide mindössze pár perc séta távolság. Az ahhoz vezető út során megtalálható Tesco, Penny, Aldi, több iskola, fitness terem. A már említett utakon buszok és villamosok járnak sűrű menetrenddel és a Shopmark túloldalán a Határ úti 3-mas metró megállója is megtalálható. Ugyanitt busz és villamos végállomás.

A 65 nm-es lakást egy tízemeletes panel tömb negyedik emeletén lehet megtalálni, amin belül kettő hálószoba, konyha, fürdő, mellékhelyiség és nappali felosztás van. A már említett lakóval a szobán kívül megtalálható helyiségek közösek. A szobába ágyat és szekrényt már biztosítottunk, de mivel 14 nm, így ezek még bővíthetők. A közös helyiségek is berendezettek, azokba még gépek is rendelkezésre állnak.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!