Ársáv: 50.000 Ft - 80.000 Ft között

Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Katona József utca 12.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: sütő, főzőlap, hűtő, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Csepel belvárosának szélén bútorozott nagy szoba kiadó!

Az ingatlan egy hatalmas családi ház, mely tágas, elkerített udvarral is rendelkezik. Az épület földszintjén és emeletén egy-egy külön ingatlan található, melyek mindegyike más ingatlan besorolással bír. A földszinti rejti ezt a szobát, mely 20 nm, amin kívül még három ehhez hasonló is helyet kapott. Mivel ezeket külön személyek bérelhetik, így a földszintit nevezzük társ albérletnek.

Az emeleti csak komplett lakásként adjuk ki, mely már foglalt, de mint különálló lakás. Abban két 40 körüli személy él, akik több hónapja birtokolják a szintet. Az alsó rész több, mint 120 nm, amiben 4 darab hálószoba található. A másik háromban már laknak, azokat középkorú, dolgos, megbízható személyek bérlik. Mivel a szobákon kívül egy darab háló és egy darab fürdőszoba található, így ezeken kell az ott élőkek és az újonnan beköltözőnek is osztozni. A konyha gépesített, praktikus elrendezésű és legalább annyi mozgástérrel rendelkező, mint a zuhanyzós, wc-s, mosdós fürdőszoba.

A szobába egy kényelmes ágyat, asztalt, szekrényt, TV-t és TV állványt rendeztünk be, hogy a beköltözésben ezek hiánya se okozzon problémát. Mivel a kerület központjának szélén található az épület minden pár perc időráfordítással megközelíthető.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!