Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kaszáló utca 44.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 86.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 24.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, étkező
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 11 nmGépek: TV, tűzhely, mikró, hűtő, mosógép
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 17. kerületben négy szobás albérlet egyik több, mint 10 nm-es, bútorozott szobája megüresedett.

A szoba megjelenése otthonos, fiatalos, kényelmesen használható bútorokkal berendezett. Bútorai a következők: 90×200 m-es ágy, normál méretű íróasztal, fiókos szekrény és ruhák tárolására alkalmas akasztók. A többi szoba is hasonlóképpen van berendezve, melyeket fiatal, jó közösséget alkotó bérlőink lakják. Amit a közösség összes tagja használhat az a 6 fős étkező, ami a konyha felől nyílik. A konyhát olcsó fenntartású gépek, egyedileg méretezett konyhabútor és rengeteg mozgástér jellemzi. Fürdőszobája szintén tágas, ahol a nagyobb hely végett kényelmesen elfért a wc, bidé, mosdó és a zuhanyzásra is alkalmas kád található. A lakás teljes alapterülete 94 nm, amikbe a szobák nagyjából azonos méretet foglalnak. A négy emeletes épületbe liftet nem építettek, de a lakás eléréséhez csak a második szintig kell felgyalogolni. Ablakai az épületek között megtalálható zöld területekre néznek.

A lakóteleptől távolodva a Pesti út található, melynek ezen a részén pont egyik legforgalmasabb járatok buszmegállói találhatók. A megálló környéki utcákba diszkont, ruhabolt, dohánybolt, kormányablak, patika, kávézó, Spar, otp van.

Budapest kiadó szoba: Weboldalunk a legjobb hely a keresésedhez, ahol széles körű kínálatból válogathatsz, akár a belvárosi nyüzsgésre vágysz, akár a csendesebb kerületek nyugalmát részesíted előnyben. Minden szobát alaposan ellenőrzünk, hogy a legmagasabb minőséget és megbízhatóságot biztosíthassuk számodra.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!