Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kartács utca 4.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000  Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 14.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban:3  fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 22 nmGépek: gázlap, hűtő, tv
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 2 db 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Angyalföldön szoba kiadó!

A 13. kerületben a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ közvetlen szomszédságában, társasházi szoba kiadó!

Ha szeretnél egy jó csapat tagja lenni, akkor ez az albérlet rád vár! Ha igényes vagy, szereted a rendet, de nem szeretsz egy albérletre sokat költeni, akkor érdemes elolvasnod ezt a hirdetést!

Legnagyobb pozitívum, hogy a Róbert Károly körút, még a nehezebben megmozdulóknak is nagyon közel van. Itt buszra vagy villamosra is lehet szállni amiket használva két szempillantás alatt a Göncz Árpád Városközpontba lehet elérni vagy a Margitszigetre lehet kimenni és ne felejtsük el a Városligetet sem. Hiába a körút forgalma, annak zaja annyira nem észrevehető a lakásban, de ebbe azért elég nagy segítség, hogy ablakai az épület mögötti térre nyílnak. Ha ide szeretnél beköltözni mindenképp tudnod kell, hogy a másik három szobába is emberek laknak! Minden hálót külön személy bérel, akik jelen helyzetben 2 fiú és 1 lány. Mindannyian huszonéves korukat élik, így nem feltétel, de korban mégis hozzáillőket keresnénk.

A lakás elég nagy, de elveszni nem lehet benne. Amin osztoznotok kell azaz étkezős konyha, ahol ebéd közben, akár filmezni is tudtok. Ami pedig a pláne, hogy minden gépet, eszközt biztosítottunk, hogy az ebédet, akár Ti készítsétek el otthon. Az összes lakó a zuhanyzós wc-t tudja használni, ami jól szellőztethető, zárható. A háló két fő költözésére lett berendezve, de ha valaki egyedül költözne, nagyobb hely maradna neki.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!