Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Karmazsin utca 20.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak:1  fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.21  nmGépek: mosogatógép, mosógép, gázlap, hűtő, vízforraló, kávéfőző
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Soroksáron szoba kiadó!

Budapest XXIII. kerületében kiadó, egy 21 négyzetméteres háló, ami teljesen berendezett.

A környék csöndes, biztonságos. A lakók összetartóak, kedvesek, segítőkészek. Sok összejövetel van a kerületben, például; koncertek, tüzijáték, felvonulások, kisvonatozások, stb. Az albérlet utcája gyér forgalmú, azon leginkább azok közlekednek, akik a környező utcákban laknak. A környéken leginkább családi házak vagy maximum társasházak találhatóak, amik majdnem mindegyikéhez nagy kert is tartozik.

Az albérlet esetében is így van ez, melynek mindkét szintje teljesen lakott, de csak a földszinti 77 nm-es működik albérletként. Abban két háló, és a közösen használandó területek lettek kialakítva, ami alatt a gépesített, kisebb-nagyobb konyhai eszközökkel ellátott, étkezővel felszerelt konyha, a zuhanyzós fürdőszoba és a mellékhelyiség értendő. A nagy háló, csak egy fő részére kiadó, ennek megfelelően is lett bútorozva.

A szoba egyik fala teljesen ablakozott, az előtt egy íróasztal, hozzá tartozó székkel, egy nappali sarok asztallal és székkel, illetve a háló részben egy szekrény, egy kényelmes ággyal lett kialakítva. A közlekedést, a közeli Haraszti út segíti, azon rendszeres busz (némelyik ingyenes), illetve hév járatok nyújtják.

A Haraszti út túloldalán, az akár nagy bevásárlásra is alkalmas Aldi és Lidl található, melyek mindegyikében rendszeres nagyobb akciók is vannak, melyekről a környékbelieket ingyenes újsággal értesítik.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!