Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Karmazsin utca 13.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 8 nmGépek: főzőlap, sütő, vízforraló, kávéfőző,mosógép, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Soroksáron 2 generációs családi ház egyik szobája kiadó.

Kerületen belül a parkolás ingyenes, amely az adott ingatlan esetében a ház előtt folyamatosan megoldható. Az utca aszfaltozása már tervbe van, a nemrég Polgármesteri tisztbe lépő úriember választásakor ennek esedékességét még az idei évre ígérte.

Jelenlegi állapota viszont annyiból előnyös, hogy forgalma nagyon gyér, itt az átmenő forgalom nagyon ritka. Az esetleg autóval erre járók is mérsékelt sebességgel haladnak, így a balesetek kockázata csökken, zaj beszűrődés nincsen. Pár perc sétával a Haraszti útra lehet elérni, ahol buszok, hévek rendszeresen járnak. Az út túloldalán, Aldi, Lidl, OMV és a Soroksári SC található. A Grassalkovich útig sem kell többet sétálni, amely az M0-ás körgyűrű felé, a másik irányba pedig Pest belvárosa felé biztosít gyors közlekedést.

A környező kis utcák korlátozása jobbkezes forgalmi rend szerint kialakított, amely még biztonságosabbá tette. Az ingatlan kereken 100 nm, melyben 4 kisebb, de berendezett háló, illetve a közös területek, mely adott esetben zuhanyzós fürdőszobát és étkezővel egybekötött, gépesített, berendezett konyhát takar.

A szobák mindegyike ággyal, szekrénnyel, asztallal berendezett, a kiadó lakrész esetében 8 nm-en találhatóak ezek. Albérlőinkkel minimum egy éves bérleti szerződést kötünk, mely aláírását követően a szoba azonnal birtokba vehető.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!