Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Karatna utca 8.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: Sütő, gázlap, mikró, kenyérpirító, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

  1. kerületben szoba kiadó.

Az M3 bevezetőtől mindössze 5 perc sérára található családi házunk, tetőtéri része, amely külön lakásként bejegyzett, albérletként működik, azon belül is szoba bérlési lehetőséggel. A hasznos alapterülete 80 nm, ami három hálóra, konyhára, fürdőre oszlik. A három hálóból kettőt már kibéreltek, a maradék egy az, ahová új megbízható bérlőnket keressük. A háló 16 nm, teljesen berendezett, bútorozott helyiség, ami alatt ágyat, asztalt, szekrényt értünk. A már két ott élő bérlővel, a konyhán és fürdőn kell osztozni, melyek úgyszintén berendezettek, gépesítettek, mindennapi használatra felkészített állapotúak.

A zuhanyzó és a wc közös helyiségben van, a konyha pedig egy 4 fős étkezővel bővített. Az utca csöndes, leginkább családi házak találhatóak benne, így forgalma gyér, hangulata kertvárosias. Ugyan Pest külkerületéről beszélünk, a tömegközlekedés mégis dinamikus, rendszeres buszjáratok állnak rendelkezésre. Az M3 bevezetőn a belváros olyan 20 perc utazást vesz igénybe, amely a Kacsóh Pongrác úti felüljárótól villamos vagy metró eszközökkel folytatható. A kisebb bevásárlások alkalmával, nem kell utazni, hiszen a környező utcákban, kisboltok, zöldséges, hentes, pékség megtalálható.

Az ingatlan udvarán parkolni nem lehet, erre az épület előtt van lehetőség. Az udvar mindössze kisebb közlekedési eszközök tárolására alkalmas, illetve pár fős összejövetelek helyszínére.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!