Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kapucinus utca 9.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 26.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 3 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 14 nmGépek: hűtő, TV, mosógép, mikró, kávéfőző, kenyérpirító, gázlap
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Buda I. kerületében, a Halászbástya és a Duna part között megtalálható részen 14 nm-es szoba bérelhető havi 75.000 forintért.

Belvárosi mivoltától eltérően az ingatlan utcája leginkább gyalogosok által használt, így csöndes. A sok társasház között található, szinte egyetlen kertes családi ház rejti magában ezt a 98 nm-es lakást, amin felül további három ilyen ingatlan is található annak udvarában. A 4 szobás albérlet a kő kerítésen belül, az udvar hátulsó részén helyezkedik el, ami ezen a telken az egyetlen albérletként működő ingatlan.

Az említett udvarrész közel 200 nm, a rajta megtalálható házak közül pedig mindegyik 100 nm körüli. A 4 szoba közül három már lakva van, azokba fiatal, pályakezdő lányok élnek. Mivel korban elég közel állnak egymáshoz, így az összhangot is hamar megtalálták, amit ha van rá lehetőség nem szeretnénk megborítani, így a kiadó, 14 nm-es szobába is inkább fiatalokat szeretnénk költöztetni. Az új bérlőnek ágy, íróasztal, éjjeliszekrény és ruhásszekrény már rendelkezésre áll, amiket akár az azonnali költözést követően használatba is vehet. A konyha és a fürdőszoba közös.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!