Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Káposztásföld utca 16.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, gázKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0  fő lány,2  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.20 nmGépek: tűzhely, hűtő, sütő
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

XXIII. kerületében, azon belül is, a Káposztásföld utcában kiadó, egy 20nm alapterületű nagy szoba. Az ingatlan közelében a Grassalkovich út, melynek egyik vége a Soroksári útba torkoll, ami a belvárosba vezet, akár 20perc alatt, a másik pedig az M0-s körgyűrűhöz biztosít gyors eljutást.

A környéken csak nemrég épült, társas, illetve kertesházak találhatóak. Ezeknek köszönhetően az utca leginkább egy csöndes kertvárosra hasonlít, ahol a béke, nyugalom a legjellemzőbb. A közelben SPAR, dohánybolt, étterem, ( ami nagyon kedvező áron és nagyon finom ételekkel várja vendégeit ), illetve kifőzde, cukrászda található.

Soroksár központja is pár utcával feljebb van, ami pontosan a Hősök tere. Itt DM, játékbolt, optika, SZTK, gyógyszertár, posta van. Igazából a közlekedés remek, hiszen a HÉV is a Haraszti úttól a Közvágóhídig közlekedik, illetve a buszok is óránként többször mennek a város, illetve a környező kerületek irányába.

A 90nm alapterületű ingatlanban 3 szoba rejlik, amik tágas, világos helyiségek.

A már ott élő két fiatalember nagyon szeret itt élni, valószínű ezért bérlőink, már több, mint két éve. Az egyikük a közeli autóvizsgabázison dolgozik, míg a másik férfi, a Haraszti úton megtalálható sportbolt alkalmazottja. Mivel régóta élnek együtt, már szinte összeszoktak, így a hangulat humoros, a környezetükben élők imádják őket.

Amit közösen kell használniuk, az a fürdőszoba, konyha. Ami viszont csak az azt bérlőé, az a hálószoba, amikben ágya, szekrény és asztal bútorok lettek elhelyezve.

Mivel a szoba egy ideje üres, így azonnal megtekinthető.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!