Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kapás utca 48.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: főzőlap, mikró, sütő, vízforraló, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A főváros budai oldalán megtalálható 2. kerület ad otthont a közel 50 nm-es albérletként működő lakásomnak.

Az ingatlant a testvéremmel örököltük pár éve, de mivel mindkettőnknek saját családja van és otthona, eladni pedig nem áll szándékunkban úgy döntöttünk, hogy a folyamatos lakhatást biztosítva nem egy családnak, hanem két, egymástól független megírt szerződéssel szobánkként adjuk bérbe. Jelenleg egy 32 éves ellenőr hölgy lakja a kiadóhoz hasonló méretekkel és berendezésekkel rendelkező 15 nm-es szobát.

Ő egy rendkívül jó hangulatú, kedélyes, pozitív töltöttségű személy, amiből adódóan úgy gondolom, hogy szinte mindenkivel megtalálja a közös hangot. Vele a nemrégiben burkolt, zuhanyzós, wc-s, mosdós fürdőszobán és  az otthonosan kialakított, alapvető tárgyakkal, elektronikákkal ellátott konyhán kell osztozni, hiszen a hálószobák különálló, zárható helyiségek, melyeket kizárólagosan az azokat bérlők használják.

Ezeke berendezése során is próbáltuk a nyugodt, otthonos, mégis modern, dekoratív kialakítást előnybe részesíteni. A 90.000 forintos havi bérleti díjért plusz a minden hónapban kiszámolt, két fő részére leosztott rezsiért egy bútorozott, csöndes, rendkívül tisztán tartott szobát kínálunk. Amit cserébe elvárunk, az a bútorok és a lakás jelenlegi tiszta, sérülésmentes állapotának megtartása. A 2. kerületben rendkívül jó a közlekedés és számos a mindennapok gördülékenységéhez szükséges kis üzlet megtalálható itt.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!