Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kapás utca 24.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 6 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 3 fő lány, 3 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: hűtő, TV, mikró, mosogatógép, sütő, főzőlap, vízforraló, kenyérpirító, turmix
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A Margit körút közelében, a II. kerületi Kapás utcában található lakásunk egyik legszebb szobája várja azonnali beköltözéssel akár két új bérlőt.

A lakás egy 100 nm-es belvárosi társasházban helyezkedik el, melyben összesen 31 lakás található. A lakások nagyobb méretűek az átlagosnál, és több hasonló albérlet is megtalálható itt. Ezeken a lakrészeken tavaly számos újítást hajtottunk végre, ezért az új bérlőknek némileg magasabb bérleti díjat kell fizetniük, ami szobánként havi 100.000 forint, valamint a lakó fogyasztásától függő, nagyjából 21.000 forintos rezsi díjat jelent.

A lakás a legfelső emeleten található, és az ablakok az utcafront felé néznek. Mivel az utca kevésbé forgalmas, nem jelent nagy zajt, és a lakásban sem érződik jelentős szmog.

A konyha és fürdőszobák közös használatúak, jelenleg összesen 6 személy számára. Természetesen a szoba párok számára is kivehető, és a bérleti díj nem változik emiatt.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!