Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kalmár utca 6.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 3 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 25 nmGépek: gázlap, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: Nincs

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 17. kerületében, annak legcsöndesebb, zöldekkel körbevett utcájában található, kétlakásos családi házam egyik szobája várja, akár azonnali beköltözéssel új lakóját. Az ingatlan utcájára merőlegesen a Csabagyöngye utca található, ahol tömegközlekedés szempontjából buszok állnak a környéken lakó, utazni vágyók személyek rendelkezésére.

Ezekkel a buszokkal pár perc alatt a Pesti útra lehet eljutni, ahonnan átszállással a Jászberényi úton keresztül egészen a Könyves Kálmán körútig lehet elérni. Ha valaki rendelkezik saját gépjárművel, az parkolhat az utcán vagy a többi lakóval egyeztetve, akár az ingatlan saját kertjében is. Az utcában, mint üzlet csak egy pékség van, de a környéken pár perc sétával elérhetők kisebb abc-ék, sörözők, pizzéria, zöldséges, biobolt, patika, cukrászda, posta, dohánybolt és edzőterem is. Az épület tetőterében található az albérlet, aminek alapterülete 120 nm, így négy darab tágas hálónak ad otthont. A hirdetésben feltöltött képek a felújítást követő, még bútorozott állapotban készültek.

Azóta alapvető bútorokat elhelyeztünk bennük, amiket azért nem fejeztünk be, hogy a következő lakók kedvük szerint választhassanak az általunk biztosított új berendezések felől. Mivel a szoba 25 nm, így az igény esetén párok beköltözése alkalmával tetszőleges méretű ágyat, illetve gardróbot vásárolunk oda.

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérjük jelezze felénk a megadott elérhetőségek egyikén.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!