Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kálmán Imre utca 14.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 8 nmGépek: gázlap, sütő, mikró, vízforraló, kávéfőző, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A főváros belvárosában 8 négyzetméteres szoba kiadó!

Az V. kerület központi részén megtalálható albérletembe keresem, annak 8m2-es szobájába azt a bérlőt, aki tud közösségben élni, környezetére tiszta és józan életű!

Az albérletben a szobák külön bérelhetőek. Jelenleg is laknak a másik két szobában, akik 2 fő fiatal diáklány. Minden bérlőnkkel minimum 6 hónapos szerződést kötünk, cserébe egy bútorozott, igényesen berendezett szobát kapnak, a szerződésben foglalt időszakra, az abban foglalt személy számra, lakhatásra.

Az ingatlan alapterülete 95nm, amiben a szobákon kívül még megtalálható egy zuhanyzóval, wc-vel, dupla mosdóval ellátott fürdőszoba, illetve egy teljesen berendezett, gépesített konyha, ahol a gépeken kívül, minden főzéshez és étkezéshez szükséges eszközt is biztosítottunk. A szoba, ami akár azonnal költözhető állapotú, ággyal, szekrénnyel felszerelt. Az ablakok redőnyösek, a lakásban riasztó és kaputelefon is rendelkezésre áll.

Az épület felső, harmadik emeleti szintjén kapott helyet az ingatlan, melyhez egy az épületen belül elhelyezkedő csigalépcső vezet. Aki ismeri Pestet, annak nem kell elmondanom, hogy mennyi minden található az épület környékén, így nagy vonalakba a vidékről felköltözöknek említenék meg pár fontosabbat ezek közül: A Nyugati pályaudvar 3 utcára van, onnan vonatok, illetve metrók, villamosok vehetők igénybe, illetve az ingatlan előtt és közvetlen környezetében buszok, trolik járnak rendszeresen.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!