Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kalászi köz 9.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 110.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 19.000 FtBelmagasság: 3m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: Hűtő, mikró, tűzhely, mosógép
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 3. kerületében egy Duna parthoz közeli csendes, kis utcában található kétlakásos családi ház egyik szobája üresedett meg.

Az ingatlan Csillaghegy legszebb házaival körbeölelt, amelyek közül nagyon ritka ami albérletként funkciónál. Ez a kétlakásos épület mindkét részét bérlők lakják, akik gyönyörűen tisztán tartják és figyelnek az épület berendezéseire. A bérleti díj azért több a megszokottnál, mert mind alapterületben, mind berendezés szempontjából kiemelkedő ez a hálószoba. Ezeknek köszönhetően akár párok is lakhatják, de megkeresésük alkalmával kérem a költöző személyek számár előre jelezni.

A 10 perc sétára fekvő Szentendrei út nagy segítség a belvárosban dolgozók számára, hiszen ezen út igénybevételével ezek akár 30 perc alatt megoldható. Itt buszok és hév járatok is rendelkezésre állnak, így nem szükséges a külkerületi lakhatás ellenére sem személy autót fenntartani.

Az épület hátsó részében található az üres szoba, mely bútorozott és amin felül még kettő háló is megtalálható, melyekben egy 26 éves férfi és egy 36 éves nő él. A fürdőszobán és az amerikai konyhán kell bérlőinknek osztozniuk, mely úgyszintén teljesen berendezettek. A lakás átlag szobaméretei 20 nm, így a közös területek összesen 50 négyzetmétert foglalnak.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!