Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kada utca 109.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 13.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 14 nmGépek: mosógép, sütő, gázlap, hűtő, szárítógép, fritőz
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A főváros 10 kerületében két lakásos tégla társasház felső szinti, 130 nm-es lakásában kiadó sorba került egy 14 nm-es, bútorozott szoba.

Az ingatlan két lakásból áll, melynek földszinti ingatlanját már lakják. Szintén lakják ennek a lakásnak a másik három szobáját, melyekkel kapcsolatban a napokba került aláírásra a szobánkénti, hosszú távra szóló szerződések. Lányok-fiúk vegyesen élnek benne, mindnyájan le informált, megbízható lakók. Ezekkel a személyekkel kell az újonnan beköltözőnek a lakás konyháján és fürdőszobáján osztozni. Az utolsó kiadó szoba 14 nm, amibe ágyat, szekrényt, íróasztalt, polcokat és apróbb dekor holmikat helyeztünk el. A ház közlekedőjéből nyílik az összes helyiség, ami annyit jelent, hogy ezek megközelítése egymástól független történik. A konyhájában étkező, rengeteg tároló és elegendő mozgástér van. Fürdőjében wc, zuhany és bidé áll rendelkezésre, amit mosó és szárítógéppel bővítettünk.

Az épület Kada utcáját pont az ingatlan telkének mentén keresztezi a Harmat utca, amin rendszeresen járnak buszok és amivel a kerület legforgalmasabb útja is elérhető. Mindössze két saroknyira van az Óhegy park, amin belül fitness park, focipálya, futópálya található. Közelben még fitness terem, virágárus, otp, CBA, illatszerbolt és kávézó van.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!