Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Kacsa utca 12.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 105.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: sütő, főzőlap, hűtő, mikró
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A főváros budai oldalán, annak 2. kerületében társasházi épület 2. emeletén megtalálható 100 nm lakásom egyik 20 nm-es nagy szobája kiadó!

Az ingatlan a családom tulajdonában van már több, mint 10 éve, amikor is egy lakberendező felfogadását követően teljes felújításon esett át az ingatlan. A jelenleg társ albérletként működő lakás mindhárom szobája teljesen, igényesen berendezett, aminek köszönhetően a beköltözőknek nem szükséges saját bútort magukkal hozniuk vagy esetleg újat vásárolniuk. Mindegyik hálóban rendelkezésre bocsátottunk egy kényelmes ágyat, íróasztalt székkel, fotelt, illetve egy nagyobb ruhásszekrényt is. A szobák egymástól teljesen független megtalálhatóak, mindegyikük a közös terek egyikéből nyílik. Ide sorolandó a tágas konyha, a fürdőszoba, illetve a mellékhelyiség.

Ezek mindegyike teljesen felszerelt, rendszeres használatra megfelelő állapotú. A háromemeletes társasház a Duna part és a Margit körút közötti részen megtalálható. Az egész utca ehhez hasonló társasházakkal rendelkezik, melyek magassága is szinte mindegyiknek megegyezik, így szabadon jut be az ingatlanba a természetes fény. A fent említett utakon rendszeresen járnak villamosok és persze a főváros egész területén közlekedő buszok is. A környező utcákban megtalálható söröző, étterem, kávézó, fitness terem, hangulatos bárok, illetve Spar, fürdők, szépségszalonok.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!