Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - József utca 10.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10 nmGépek: Hűtő, főzőlap
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 8. kerületében a Rákóczi téri megálló közelében szoba kiadó.

A dinamikus közlekedéssel rendelkező József körútról nyíló, egyirányú József utcában található ez a békés, csöndes lakóközösséggel rendelkező. Rendszeresen karbantartott, szép belső udvarral rendelkező társasházi épület. A körútnak köszönhetően gyér forgalommal rendelkező utca, elhelyezkedését tekintve a kerület egyik legkedveltebb részének mondható.

A környező utcákban megtalálható kozmetikai nagykereskedés, posta, kormányablak, kínai élelmiszerbolt, Rákóczi Téri Vásárcsarnok, sörözők, bárok, rendőrkapitányság és a Horváth Mihály tér is megtalálható. A kikapcsolódásra vágyóknak csak pár percet kell sétálniuk a II. János Pál Pápa tér, az Erkel Színház vagy a Mátyás tér eléréséhez.

A társasház legfelső, harmadik emeletén elterűrő összesen 70 nm-es lakás három szobájából jelenleg 2 foglalt, melyekben egy 30, illetve egy 33 éves rendszeresen dolgozó, változó bevétellel rendelkező, nyugodt, csöndes, megbízhető férfik lakják. Melléjük keresünk elsősorban harmincas éveiben járó férfit, aki megbízható, káros szenvedélyektől mentes személy, aki tud közösségben élni. Mindhárom lakónak osztoznia kell a zuhanyzóval, wc-vel, mosdóval ellátott fürdőszobán, illetve a konyhán, melyek a szobákkal megegyezően minden alapvető bútorral berendezettek. A már üresen álló hálószoba ággyal, szekrénnyel berendezett, így akár az azonnali költözésre is alkalmas állapotú.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!