Típus: Saját hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - József krt. 66. – 2. szoba

 

Ingatlan típusa: szobaFürdő a lakásban: 2 db
Bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC a lakásban: 2 db
Fix rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 4,7m
Fix rezsibe tartozik: közös kts., TV/NET, víz, csatorna, szemétszállításFűtés: cirkó
Változó rezsi: gáz és áram mérőóra szerinti fogyasztásKözös használatú területek: konyha, fürdő
Szobán belüli férőhely: 2 főSzobai ablak nézete: udvari
Szoba hasznos alapterülete: 17 nmFelszereltség: TV, szekrények
Saját fürdő, WC: nincs, közös használat vanÁgy típusa: 180X200cm

Rezsi díj:

    • Fix rezsi cégünknek fizetve: tartalmazza a TV szolgáltatás, vízdíj, csatornadíj, közös költség, internet díj, szemétszállítás, stb. díjait és
    • Változó rezsi a szolgáltatónak fizetve: az áram és gáz díja fogyasztás alapján fizetendő az MVM-nek a bérlők között egyenlő arányban szétosztva.

A komplett rezsi díj tehát a cégünknek fizetett fix rezsi díjból és a földgáz, illetve villamos energia szolgáltató (MVM/EON) felé fizetett, minden hónapban változó rezsi összegének bérlőre eső hányadából tevődik össze.

 

Érdeklődöm

 

Rövid leírás az ingatlanról:

A Corvin mellett levő földszinten elhelyezkedő József krt. 66. számú, összesen 4 különnyíló szobás ingatlan 2-es kiadó szobája nagyobb, egy vagy két személy részére is kényelmes lakóhelyet biztosít. Leginkább fiataloknak javasoljuk, akik szeretik a nyüzsgést és a nagyobb tömegközlekedési csomópontokban szeretnének élni.

A márvánnyal burkolt konyha teljes körűen felszerelt és gépesített. Megtalálható benne sütő, főzőlap, mosógép, mikró, kombi hűtőszekrényből 2 db, így a legmagasabb igényeket is kielégíti a lakás.

A lakótársak megbízható és igényes 18-35 év közötti fiatalok, mindenki normális életvitelt élő diák vagy diák/dolgozó személyek, vegyesen fiúk és lányok.

A folyamatosan fejlődő Corvin és mellett levő részei nagyon kiépült, Budapest egyik legbiztonságosabb és legfrekventáltabb része, hiszen itt találjuk meg a 4-es 6-os villamos megállóját, a 3-as metró megállóját, a Corvin Plázát is. Amennyiben éjjel érünk haza, úgy a körúton közlekedő tucatnyi éjjeli buszjáratokat is igénybe vehetjük.

Az ingatlanunk jelenlegi képeken látható állapotát amortizáció vagy  károkozás esetén azonnal helyreállítjuk, hogy az új lakó is ezt a tökéletes és hibátlan állapotot élvezhesse, mint aki előtte itt lakott. Saját szakembereinkkel mindent megcsinálunk és karbantartunk, ha bármi probléma adódna. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, úgy keressen meg a Kapcsolat menüpontban levő elérhetőségeink egyikén.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!