Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - József Attila utca 5.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: TV, tűzhely, mosogatógép, hűtő, kávéfőző, vízforraló
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

22 kerületben a Nagytétényi úttól nem messze kétlakásos családi ház alsó szintjén megtalálható bútorozott szoba kiadó, akár két személynek is.

Az ingatlan tetőterét kibérelte egy fiatal pár, akik szabadidejükben a legtöbb alkalommal kirándulnak, ebből adódóan elég ritkán tartózkodnak otthon, így ott élésükből semmi kellemetlenség nem származik. A földszinti lakás esetében a nagy alapterületből kifolyólag három darab méretesebb hálószobát, egy amerikai konyhát és egy fürdőt tudtunk kialakítani. A másik két szobát egyedülálló hölgyek vették ki, akik jelenlétének köszönhetően az ingatlan mindig tiszta, szépen rendben tartott. Hozzájuk hasonló környezetére tiszta személyt/személyeket keresünk, akik vigyáznak az ott rendelkezésükre bocsátott bútorok, eszközök éppségére.

A fürdőszoba tágas, melyben fürdőkád, mosdó, a hozzá tartozó szekrénnyel és wc található. Az amerikai konyha többfunkciós, hiszen benne konyhasarok, étkező rész, irodasarok és nappali is megtalálható. Ez is teljesen gépesített, maximálisan felszerelt. A tágas háló igényesen berendezett, benne minőségi bútorok, például ágy, szekrény, TV található. A vasútállomás mindössze pár perc sétával elérhető, a legközelebbi buszmegálló pedig fele annyi idő alatt fellelhető. Ami a Nagytétényi út vonalán elég hosszú utat tesz meg mindkét irányba. Élelmiszerbolt a legközelebbi utca sarkán kapott helyet.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!