Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Jósika utca 7.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 30.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: hűtő, sütő, gázlap, vízforraló, kávéfőző, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 7. kerületi Király utcával párhuzamos Jósika utca egyik társasházában, négyszobás, társ albérleti lakás, utolsó kiadó szobája, azonnal beköltözhető.

A földszinti lakásban már szobánként egy bérlő lakik, ami mivel négy szoba van, három bérlőt jelent. Ők két lány és egy fiú arányban alkotják a lakásban élők közösségét, akikkel a beköltözésüket megelőzően 6 hónapos bérleti szerződést kötöttünk. Ez az idő az új beköltözővel is fix, ez a minimum bérelhető idő. A 16 nm-es szoba 95.000 forint bérleti díj ellenében használható, amivel egyetemben a benne megtalálható bútorok is használhatók. Jelenleg ez ruhásszekrény, TV, ágy és kanapé. Fürdőszobája kádas, wc-s, mosdós, konyhája pedig teljesen felszerelt, gépek és használati eszközök tekintetében is. A több, mint 100 nm-es bérlemény az egyik földszinti lakása a tömbnek, ahol további két ingatlan helyezkedik még el.

A Teréz körút egy rövid sétával elérhető, aminek ezen a szakaszán van KFC, éttermek, kávézók, bárok, pubok, gyógyszertár, Spar, otp, papírbolt, színház, könyvtár, szolárium, stb található. Az ingatlan környékén abc, diszkont, élelmiszerbolt, drogéria, biobolt, cukrászda, galéria, pékség és pizzéria működik.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!