Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Jósika utca 23.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: sütő, főzőlap, mikró, TV, mosógép, vízforraló, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A főváros 20. kerületében frissen megüresedett 15 nm-es szoba várja új, egy fő bérlőjét!

Pest egyik csöndes kerülete ad helyszínt ennek a különálló 55 nm-es családi háznak. Ezen a részen ritka, hogy családi házat kínálnak bérlésre, főleg úgy, hogy az egy olcsóbb megoldású társ albérletként üzemel. Az alapterületből is adódik, hogy a kényelmes lakhatásért csak két szoba lett kialakítva, ami mellett elegendő négyzetméter jutott egy kényelmes étkezővel egybekötött konyha, illetve egy zuhanyzós, wc-s fürdőszoba számára is.

A két szoba ingatlanon belül elég távol helyezkedik el egymástól, így az együttélés elég rugalmasan, problémamentesen tud működni. A másik szoba lakója egy 27 éves lány, aki kerületen belül kozmetikusként dolgozik, ami mellett tanul is. A konyhában nem csak étkező, hanem konyhai kis és nagygépek is helyet kaptak, amik megléte ellenére a tér tágas maradt, akár nagyobb társaság számára is egyidejűleg használható. A szobák elrendezése fix, csak ezekkel a bútorokkal lehet bérelni, ami pontosan egy ágy, illetve szekrény. Az ingatlanhoz ugyan tartozik saját udvar az állattartás mégsem megengedett.

A dohányzás is csak az udvaron lehetséges, illetve szerződéskötéskor elfogadandó, hogy az ingatlan közös belterülete a bérlők által karban és tisztán tartott. További részletekért keressen bizalommal.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!