Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Jósika utca 2.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10 nmGépek: Sütő, mikró, kenyérpirító, főzőlap, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Pest 7. kerületében az Erzsébet körúttól két utcára megtalálható, régi építésű, 4 emeletes társasházban megüresedett egy nagy 10 nm-es bútorozott háló.

Összesen négy szobás az ingatlan, aminek mindegyike hasonló alapterülettel bír. A hálókon kívül egy tágas, wc-s fürdőszoba és egy tágas, világos, modern, fiatalos stílusú konyha is megtalálható. A konyhában alapvető konyhai eszközök, illetve energiatakarékos, modern elektronikák lettek berendezve. A hálók az ingatlan előteréből nyílnak, melyek mindegyike tartalmaz egy szekrényt, asztalt, ágyat és székeket.

A hálókon kívül minden terület közösen használandó, melyeken az adott ingatlan esetében, két fő fiatal lánnyal és egy fő fiatalemberrel kell osztozni. Mindegyikük diák, a pár utcányira található ELTE Pedagógiai és Pszichológiai karán tanulnak. Szabadidejükben a közelben megtalálható Pesti Magyar Színházban járnak, ami az ők esetükben ez rendszeres programmá vált. Aki inkább a sportolást választaná a kikapcsolódás céljából, annak a közeli fitness terem lehetőséget ad erre. A környező utcákban biciklibolt, Penny, abc, étterem, masszázs stúdió, cukrászda, orvosi ügyelet, pizzéria, posta, papír írószerbolt, dohánybolt, játékbolt, művészklub, gyorsétkezde, kávézó és Lidl is megtalálható.

Az ingatlan utcájával párhuzamosan húzódó Király utcán rendzseresen járnak trolik, illetve egy utcával odébb buszok is készséggel állnak az utazni vágyók figyelmébe.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!