Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Jósika utca 18.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80 .000 Ft/hóWC-k száma a lakásban:1  db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: közös költs., víz, áramKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0  fő lány,1  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 10nmGépek: hűtő, gázlap, mosógép
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Kiadó szoba Újpesten!

A kerület egyik legszebb területén elhelyezkedő családi házba keresünk egy magára és környezetére adó, megbízható, fix jövedelemmel rendelkező személyt, aki vállalja azt is, hogy nyugodt környezetben élne.

Ebben a félre eső kis utcában kis forgalommal és kevés zajszennyezéssel számolhat az, aki itt szeretne életvitel szerűen tartózkodni, mégis a kerület központjában találhatja magát legyen szó tömegközlekedési eszközök igénybevételéről, akár gyalogosan, vagy esetleg gépjárművel.

A közelben található egy focipálya azoknak, akik aktív kikapcsolódásra vágynak, de azok, akik inkább csak sétálgatnának egy kicsit, ajánljuk a szintén a közelben található Semsey Aladár parkot. Viszont ha csak egy bevásárlásra van szükség, akkor a közelben megannyi supermarket ontja áruit, gondolunk ezalatt a Lidl, Spar, vagy éppen a Jysk áruházakra, de a sort még folytathatnánk.

A lakás maga nem rendelkezik hatalmas területeket, mivel mindösszesen 40 nm, viszont ebből adódóan a szoba bérleti díja is igen alacsony. Ebből kis alapterületből lett kialakítva a konyha, ami egybe van nyitva az étkezővel és mindennel felszerelt, értendő ezalatt a hűtő, gázfőzőlap.

A fürdőben egy épített zuhanykabin és egy térelválasztóval ellátott wc van. A szobában egy normál méretű, 140×200-as ágy és két éjjeli szekrény található. Egy albérlő társ tartózkodik még az ingatlanban, aki egy 23 éves fiatal, egyetemre járó fiú. Ő viszonylag keveset tartózkodik a lakásban, főleg az iskolában tölti az ideje nagy részét.

Ha tetszik ajánlatunk, kérjük lépjen velünk kapcsolatba bármely fent említett elérhetőségünkön.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!