Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Jonatán köz 4.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: közös költs., víz, áramKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0  fő lány,1  fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12nmGépek: sütő, főzőlap, kávéfőző, vízforraló, mikró, hűtő, klíma
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Kifogástalan állapotban lévő, zöld övezeti, 2 szobás lakás, egyik szobája kiadó, magára igényes, fix munkával rendelkező személy számára.

Budapest, 22 kerületében, az M0-s körgyűrűtől nem messze, egy csöndes, nyugodt környéken fellelhető, ez a 2 lakásos társasház. Közlekedés szempontjából ideális akár autósok, akár a tömegközlekedés szerelmesei számára.

Kikapcsolódás szempontjából, a Dunapart pár szemkápráztató látványa, akár mindennapos elfoglaltság lehet, hiszen pár perc sétával megközelíthető.

A lakás minden része bútorozott, gépesített, jelenleg egy fő, 32 éves férfi él itt, aki a kerületen belül dolgozik, mint értékesítő.

A szerződéseket minimum 1 évre írjuk lakóinkkal, mely aláírásával és egy hó kaució, illetve egy hó bérleti díj letétele után, akár azonnal költözhető a szoba.

Összesen 45nm alapterülettel rendelkezik, melyben nem csak a 2 háló, de egy gyönyörűen felújított, zuhanyzóval, wc-vel ellátott fürdőszoba, illetve egy gépesített, étkezővel egybekötött konyhával is rendelkezik.

A közös területek a konyha és a fürdőszoba, amelyek használata a tágas tereinek köszönhetően nem minősül nehéz feladatnak.

A hálószobák is berendezettek, ággyal, szekrénnyel bútorozottak.

A nemrégiben véghez vitt átalakításoknak köszönhetően, minden helyiség világos, otthonos érzetet nyújt, nem is beszélve a könnyebb tisztántartásról.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!