Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Jókai Mór utca 7.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: hűtő, főzőlap, mikró, vízforraló
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

XXII. kerületben, bútorozott szoba kiadó!

Buda egyik külsőbb kerületében található ez a négylakásos társasház, melynek földszinti, utcafronti lakása működik társ albérletként. Négy szobájából háromba már beköltöztek ez elmúlt hónapok folyamán. A Nagytétényi út az ingatlantól egy utcasaroknyira van, ahol a sarki épület a Jókai Mór utcai kórház. Az ingatlan előtt buszjáratok közlekednek, amiknek a legközelebbi buszmegállója körülbelül 40 m távolságra van.

A Nagytétényi úton további buszjáratok állnak rendelkezésre, melyekkel hosszabb távot megtéve Buda belvárosába is átszállás nélkül lehet eljutni. Rövidebb gyalogúttal Tesco, dohánybolt, étterem, fitness terem, Aldi, Rossmann, otp, töltőállomások, MC Donald’s, illetve a Campona is megtalálható. A Camponában rengeteg üzlet, például Tesco, C&A és bankok is elérhetők. A kikapcsolódási lehetőségek között szinte kötelező megemlíteni a Háros szigetet, illetve a Hunyadi szigetet is. A lakás közös területei a mindenképp előnynek számító, külön helyiségben megtalálható wc, illetve a szintén külön helyiségben elhelyezett zuhanyzós, amiknek közös előterében van az elhagyhatatlan mosdó.

A konyha szintén bútorozott, gépesített és ez is közösnek minősül. A szobába egyszemélyes ágy, szekrény található. A szoba azonnal költözhető, havi bérleti díja 75.000 forint, alapterülete 12 nm, rezsije pedig megközelítőlegesen 17.000 forint per hó.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!