Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Jávorka Ádám utca 12.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 110.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 23.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: sütő, főzőlap, mikró, hűtő, mosógép, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 15. kerületi Bosnyák tér szomszédjában elhelyezkedő kétszintes sorházi lakás emeleti szobája kiadó!

A tágas, világos, stílusosan berendezett hálószoba tartalmaz egy hatalmas tolóajtós szekrényt, éjjeliszekrényt, ágyat és TV-t. Ezek mindegyike összehangolt, ugyanolyan stílusú. Ezeken kívül még apróbb dekor holmikat is tartalmaz, hogy otthonosabbá tegye a teret. A három hálós, két fürdős, konyhás lakás több, mint 75 nm-es, melynek minden helyisége normális, arányos méretű. Minden helyiséget kényelmesen lehet használni, hiszen ezekben elegendő mozgástér áll rendelkezésre.

Mindegyike berendezett, gépesített, stílusosan felújított, használatuk szinte felüdülés egy hosszú munkával töltött nap után. A fürdő kialakítása során próbáltuk a zuhanyt, illetve a fürdőkádat szeretők számára is lehetőséget nyújtani a nekik kedvező tisztálkodási eszköz használatára. Így az egyikbe zuhany, míg a másikban fürdőkád került elhelyezésre. A környéken a Nagy Lajos király útjától nyílik az ingatlan utcája, ami párhuzamosan halad a Csömöri úttal.

Ezen utak közelségének hála a forgalom java elkerüli ezt a részt, hiszen gyorsabb haladást biztosít a főbb utak igénybevételéhez. Ezeken az utakon villamosok és buszok járnak sűrű menetrenddel, amikkel több kerületen át lehet utazni átszállás nélkül is. Pár perc sétával elérhető ruhabolt,bankok, pizzéria, földhivatal, piac, illetve dohánybolt is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!