Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Jávorfa utca 65.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel:amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: hűtő, gázlap, sütő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Rákosszentmihályon szoba kiadó

A 16. kerület Rákosi útjáról nyíló Jávorfa elnevezésű utcában, udvari beállással rendelkező családi ház egyik szobája kiadó.

Az ingatlan a Csömöri és a Veres Péter út között található, így rengeteg közlekedési eszköz választható utazás céljából. A kisebb, nagyobb bevásárlások esetén ilyen eszközök igénybevételére sincs szükség, hiszen pár utcára arrébb Tesco, illetve Spar is található. A gyorsétkezde szerelmeseinek pizzéria, etterem, pékség, cukrászda, gyorsan elérhető. A kötelező posta, patika, atm, orvosi rendelő, drogéria is 5 perc sétán belül fellelhető. A Főváros belvárosi kerületei körülbelül fél óra utazást vesznek igénybe, így oda a minden nap dolgozni járó emberek számára is kedvező elhelyezkedéssel bír ez a pofás, kis házikó.

Alapterülete 65 nm, ami teljesen bútorozott, gépesített, felosztását tekintve pedig: 3 hálószoba, amerikai konyha és fürdő helyiségeket kapta. A hálószobák zárhatóak, alapvető berendezésekkel ellátottak. Ezek közül csak a szóban forgó bérelhető, a mások kettőben már laknak. Az amerikai konyha remek helyszín a bérlők vagy akár kis csoportú vendégek közös időtöltésére. A fürdőszoba zuhanyzós, wc-s, mosdós, jól szellőztethető.

Az ingatlanon belül dohányozni tilos, kisállat nem tartható! Maximum egy fő részére kiadó, minimum egy éves szerződés aláírása szükséges.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!