Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Jász utca 91.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 20.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 4 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 24 nmGépek: TV, hűtő, mikró, gázlap, sütő
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 200X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 13. kerületében, Angyalföldön szoba kiadó!

Az ingatlan a Váci út és az M3 bevezető között fekszik, amelytől a Róbert Károly körút is ugyanolyan távolságra található mint ez a két említett út. Ezen az utcán leginkább társasházak vannak, de mégis csöndes, biztonságos, nyugodt környéknek jellemezném. Elhelyezkedését jó helyre sorolnám, hiszen közelében Penny, benzinkút, otp, étterem, ételbár, Lidl, Rossmann, fitnesztermek és számos egyéb kisüzlet található.

A gyors közlekedést a környéken rendszeresen elhaladó buszok segítik, melyekkel pár megálló megtételével elérhető a Honvédkórház, a Göncz Árpád Városközpont, a Városliget, a Hősök tere, illetve a Magyar Vasúttörténeti park is.

Az ingatlan az ő 130 négyzetméterével az első emeleten fekszik. Ez az alapterület feloszlik 4 szoba, 1 nappali, 2 fürdőszoba, 1 mellékhelyiség, illetve egy konyha között. A fürdőszobák feloszlása a következőképpen alakult, az egyik zuhanyzó mellé egy wc-t és egy mosdót is elhelyeztünk, míg a másikban csak egy mosdót. Az innen lemaradt wc-t külön helyiségbe tettük, így a bérlők kevésbe tartóztatják fel egymást ezek használata során. A konyha berendezését tekintve a mindennapi használatra is alkalmas. A következő hónap elejével költözhető hálószoba, akár párok otthonának is tökéletes, hiszen alapterülete 24 nm.

Személyes megtekintéshez kérem hívjon!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!