Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Jász utca 59.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 0 fő lány, 3 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: sütő, főzőlap, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Angyalföldön szoba kiadó két fő részére.

Az ingatlan elhelyezkedését tekintve, Angyalföld csöndes, mégis központi részén található. Az albérlet utcájával párhuzamosan, az Angyalföldet átszelő Béke utca húzódik, melyen rendszeres busz és villamos járatok állnak a rendszeresen tömegközlekedést igénybe vevők részére.

Pár megállóra a Róbert Károly körút és a Vác út is elérhető, így számos munkalehetőséggel, kikapcsolódásra alkalmas helyszínekkel és a mindennapokhoz elengedhetetlen bevásárlási üzletekkel bővelkedik a kerület. A Béke tér és a Vasas Sportklub megközelítése közlekedési eszköz nélkül is gyorsan megtehető, ahogy a környező utcákban megtalálható bútoráruház, Lidl, Rossmann, görög ételbár, Penny, OTP, rendelőintézet, magánkórház, chili fitness és a virág piac is.

A Göncz Árpád városközpont és a Kacsóh Pongrác úti felüljáró is ugyanolyan távolságra található, így azoknak hála metró is gyorsan elérhető. A 4 emeletes társasház földszintjén került kialakításra az albérlet, mely alapterülete 120 nm, ami 4 szobát, egy zuhanyzós fürdőszobát, egy különálló mellékhelyiséget, és egy gépesített, alapvető konyhai eszközökkel felszerelt konyhát rejt magában. A hálón kívül minden része az ingatlannak az albérlők által közösen használt területnek minősül.

Viszont a háló mindegyike zárható, mindegyike külön nyíló, egymástól függetlenül elhelyezkedő. Mindegyik bútorozott, rolós.

A bérléshez szükséges 1 hó kaució és 1 hó bérleti díj.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!