Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - János utca 60.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 75.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 4 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 2 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: mikró, hűtő, főzőlap, sütő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Pesterzsébeten, ami a főváros 20. kerülete kiadó egy 85 nm-es, négy hálószobás lakás, egyik nagyobb 16 nm-es szobája, amibe akár két személy is beköltözhet, aminek esetében a bérleti díj összege nem változik.

Ez havonta 75.000 forint, a rezsije pedig a négy szoba között arányosan elosztva 21.000 forint. A négy háló közül több esetében is lehetőség van a két fő per szoba lakhatásra, így jobbnak láttuk a két fürdőszoba kialakítását. Mind a kettő ugyan azokat a berendezéseket rejti, felosztásuk eddig nem szerint működött. Káddal, wc-vel, bidével, mosdóval rendelkezők, amiknek még a méreteik is eléggé hasonlóak. Konyhája papíron 5 személyes étkezőt tartalmaz, ami természetesen több személy egyidejű étkezésére is megfelelő. Itt még egy teljes fal méretű beépített szekrény található, ami gépesített, különböző eszközökkel bővített. A szobába az ágyon és az éjjeliszekrényen felül több ruhásszekrény és kényelmes kanapé is megtalálható. A 85 nm-es lakás az épület harmadik emeletén található, aminek középső lakása.

Közelbe élelmiszerbolt, Interspar, bankok, dohányboltok, posta, gyorsétkezde, ruhabolt, fogászat, pékség, fodrászat, méteráru bolt, pizzéria, szolárium, drogéria és atm van.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!