Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - János utca 3.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 96.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 33.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 8 nmGépek: porszívó, sütő, gázlap, hűtő, mikró, vízforraló
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Pesterzsébeten, Erzsébetfalván, kiadó, egy kisebb, bútorozott szoba.

A 20 kerület egyik legnagyobb lakótelepén megüresedett, egy 8 nm-es szoba, ami ággyal és szekrénnyel berendezett. Az albérlet, ami magában foglalja a szobát, még további 3 ilyen lakást rejt, amik mellett még egy tágas konyha és egy káddal, zuhannyal egyaránt felszerelt fürdőszoba is jelen van. A lakásban élő közösséget egy lány és két fiú alkotják, akik mindannyian iskolába járnak még. Korban mindegyikük 23 és 28 év között van, aminek köszönhetően nagyjából azonos programokkal és időbeosztással rendelkező mindennapokat élnek. Talán épp ezért, mert könnyebb az együttélés ezeknek hála, hosszabbítottak velünk most szerződést, ami annyit jelent, hogy legalább még egy évig szeretnék foglalni szobáikat.

A kiadóba is hasonló időtávra tervező bérlőt szeretnénk, aki ezt akár azonnal el is kezdheti.

A foglaláskor mindössze egy havi bérleti díj összegével azonos kaució letétele szükséges, ami mellett a havi kiadást a fent leírt bérleti díj és a megközelítőleges rezsi alkotja.

A lakás 84 nm, amihez közel fogászat, Interspar, gyorsétterem, drogéria, posta, virágbolt található. Buszok és villamosok járnak a szomszéd utcákon.

Budapest, a festői szépségű magyar főváros, széles választékot kínál a ‘kiadó szoba Budapest‘ kifejezésre válaszolva. Oldalunkon megtalálhatod azokat a kiváló, gazdaságos kiadó szobákat és lakásokat, amelyek Budapest legkedveltebb részeiben találhatók. Minden ingatlanunkat alaposan ellenőrizzük, hogy garantáljuk a minőséget és a megbízhatóságot. Fedezd fel az ‘olcsó kiadó szoba Budapest’ ajánlatainkat, és élvezd a városban való tartózkodást egy kényelmes, mégis pénztárcabarát otthonból!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!