Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - János u. 43.

 

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 86.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 26.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: hűtő, mikró, TV, sütő, főzőlap, mosógép
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 20. kerület Török Flóris utcájához közel eső kétlakásos épületben egy 15 négyzetméteres szoba vált kiadóvá, ideális lehetőség azok számára, akik azonnali beköltözési lehetőséget keresnek. Az ingatlanban két hasonló méretű, körülbelül 60 négyzetméter alapterületű lakás található, melyek közül az egyik a tulajdonos lakása, a másik pedig társasházként funkcionál.

A kiadó szoba teljesen bútorozott, így a friss bérlőnek nem szükséges saját bútorokat hoznia. A szobában egy kényelmes ágy, egy íróasztal, valamint egy szekrény található, amely polcos és akasztós részekkel egyaránt rendelkezik, így tökéletes tárolási lehetőségeket biztosít.

A lakásban egy amerikai konyha található, ami egy tágas nappalival van összekötve, ahol két nagy kanapé és egy étkező is helyet kapott. A lakást egy fiatal, optikusnak tanuló hölgy béreli, akivel a közös helyiségek – így a nappali, konyha és fürdőszoba – megosztásra kerülnek. A fürdőszobában zuhanyzó, WC és mosdó található, míg a többi helyiségben minden alapvető elektronikai eszköz megtalálható.

A lakás rezsije a gázfogyasztást kivéve minden költséget tartalmaz, amely havi szinten körülbelül 28.000 forintot tesz ki. Az épület kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, a közeli busz- és villamosmegállók segítségével gyorsan elérhető a Határ úti metróállomás és a túloldalon lévő Lidl áruház. További információkért és a szoba megtekintéséért érdemes telefonon felvenni a kapcsolatot.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!