Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Jáhn Ferenc utca 16.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 7 nmGépek: Sütő, főzőlap, vasaló, mosógép, szárítógép, kávézó, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 19. kerületében szoba kiadó!

A pesti oldalon található a főváros zen kerülete, ami a város leghosszabb útjától mindössze pár lépésre fellelhető. A számos üzlettel, kisbolttal és kiemelkedően jó közlekedéssel bíró Üllői út rengeteg szempontból előnyös, hogy gyalog pár perc alatt megközelíthető. Tömegközlekedést tekintve számos kerületen átnyúló, így az ott rendszeresen járó buszok és villamosok igénybe vétele esetén átszállás nélkül lehet több kerületet elérni.

Ezek a járatok a nap minden szakában közlekednek. Közvetlen közelben Prima, focipálya, étterem, közintézmények, bankok és gyorséttermek találhatóak. Ezek megléte az akár munka keresők számára a számításba vehető opciók egyike. Az elmúlt évek során a szüleim házát teljesen felújítattuk, illetve mögé egy kisebb, garzon lakást építettünk. A hirdetésben az ingatlan utcafront felőli lakása szerepel, ami közel 70 nm, melyben három háló, amerikai konyha és fürdőszoba található. A hálók mindegyike 10 nm alatti, melyekbe szekrényt, asztalt és ágyat rendeztünk be. A fürdőszoba zuhanyzós, a wc-vel, mosdóval és mosógéppel közös légtérben található.

Az amerikai konyha akár az összes bérlő egyidejű étkezésére megfelelő helyszín, illetve az annak nappali része kikapcsolódás szempontjából tökéletes. Az ingatlanhoz tartozó kert kicsi, de kukák tárolására, illetve kisebb közlekedési eszközök biztonságos elhelyezésére tökéletesen alkalmas.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!