Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Izabella utca 8.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 30.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő, mellékhelyiség
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: hűtő, kávéfőző, sütő, gázlap, mikró, vízforraló, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Pest VII. kerületében kiadóvá vált, egy 15 négyzetméteres, bútorozott hálószoba, melyben minden alapvető eszköz is biztosítva van az új beköltözők számára.

Az ingatlan össz alapterülete 65 nm, amin belül 2 hálószoba, amerikai konyha, fürdő, mellékhelyiség elosztás található. A szobákon kívüli helyiségek mindegyike közösen használandó, a másik szobában élő fiatal párral, akik a kerületen belül megtalálható Állatorvostudományi Egyetem hallgatói. Ebből adódik, hogy a hétköznapjaik javát tanulással töltik, aminek köszönhetően, normál, kiszámítható mindennapokat töltenek az ingatlanban.

Melléjük keressük, hasonló hétköznapi rutinokkal élő bérlőinket, de természetesen egyedül is lehetőség van beköltözni az ingatlanba. A hálókon kívül megtalálható helyiségek szintén bútorozott állapotú, az amerikai konyhába pedig energiatakarékos elektronikák is megtalálhatók. A szoba havi bérleti díja 85.000 forint, amihez még hozzá tartozik egy havi megközelítőleg 30.000 forintos rezsi költség, ami magában foglalja a közös költség, víz, gáz összegét.

A 7. kerület egyik kevésbe forgalmas utcája az Izabella, melynek egész vonalán társasházak találhatók. Ezek közül az egyik három szinttel rendelkező rejti magában ezt a fiatalos megjelenésű társ albérleti lakást.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!