Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Izabella utca 12.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 0 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 18 nmGépek: sütő, főzőlap, mikró, mosogatógép, vízforraló, kenyérpirító, kávéfőző, TV, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 200X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapest 7. kerületében, a Pesti Magyar Színháztól pár utcára, társasházi szoba kiadó.

A Rottenbiller utca és az Erzsébet körút között, félúton, ezekkel párhuzamosan húzódó, Izabella utcában található az albérlet, mely egy kétemeletes társasház fenti szintjén kapott helyet. Ahogy a környező utcák ez az utca is igen forgalmas, aminek nagy előnye, hogy a forgalommal egyetemben buszok is rendszeresen járnak rajta. A legközelebbi troli megállóig egy utcasarkot kell sétálni, a villamosig pedig az Erzsébet körútig. A körúthoz vezető úton annak közvetlen közelében megtalálhatóak a következő üzletek: Spar, pékség, fitness terem, élelmiszerbolt, szabászat, virágbolt, szolárium stúdió és zöldséges.

A kétszobás lakás 65 nm, aminek közös területein egy 24 éves fiatalemberrel kell osztozni a következő lakónak. Ez alatt értendő az épített zuhanyzós, dupla mosdós, wc-s fürdőszoba és a külön zárható helyiségben berendezett, modern, energiatakarékos kis és nagy gépekkel felszerelt, tágas, elegendő mozgás térrel rendelkező, igényesen bútorozott konyha és a nappali is. A konyhában még egy 4 fő egyidejű, kényelmes étkezésére alkalmas étkező asztal is berendezésre került. A nappali, mely vendégek fogadására tökéletesen alkalmas helyszín, frissen burkolt és frissen festett állapotú. A szoba 18 nm és párok jelentkezését is várjuk. Rendelkezésükre biztosítjuk a kétszemélyes ágyat, szekrényt és asztalt.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!