Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Ív utca 5b.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 110.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 16.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20 nmGépek: tűzhely, mikró, mosógép, mosogatógép, TV, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 200X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Csepelen tetőtéri háló, azonnali beköltözéssel kiadó, kifejezetten pároknak!

Csepel belvárosától mindössze egy utcára található az ingatlan, ami azt jelenti, hogy 5 perc sétáért cserébe a város zajától teljesen független kapott helyet a kétszintes, szintenként egy-egy lakásos társasház.

Ennek tetőtéri részében található a 80 nm-es, tágas terekkel rendelkező albérlet, melynek mindkét szobájához saját erkély is tartozik. Jelenleg egy fiatal lány él az ingatlanban, aki nemrég szakított kedvesével, de a szerződés ideje alatt az újabb vagy régi párját szeretné odaköltöztetni, arra lehetősége van, hiszen szerződését 6 hónapja írta alá egy év időtartamra, melyet két fő lakhatására írt alá. Ebbe a szobába is beköltözhetnek párok, hiszen 20 nm-es területe kényelmes lakhatást biztosít, két főnek is. Az ott élő hölggyel a konyhán és a fürdőszobán kell osztozni, melyek úgyszintén bútorozott, gépesített helyiségek.

A fürdőszoba egyedi, abban zuhany és kád is megtalálható, illetve a wc, mosdó, mosógép. A konyhában lehetőség van étkezőpultnál vagy étkezőasztalnál is enni. Ezis teljesen be van rendezve, benne alapvető eszközök, gépek állnak rendelkezésre. Az ingatlantól 4-500m-re Csepel központjában pláza, Aldi, piac, pizzéria, Spar, Penny, cukrászda, fodrászat, MC Donald’s, kormányablak, stb. találhatóak. A közlekedést hévvel és busszal lehet megoldani.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!