Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 2 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Iszalag utca 5.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 95.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 14.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Köz. költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő, nappali
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 2 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 24 nmGépek: sütő, gázlap, vízforraló, kávéfőző, TV, hűtő
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 180X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Csepel Szent István úthoz közel, tetőtéri lakás szobája kiadó, pároknak is!

A Csepeli Strandfürdő, a Hollandi cukrászda, a Duna part, a Szabadidő park és a Lovas cukrászda is megtalálható az ingatlan környékén, így ha valakinek nem elég az utcán való nyugodt séták kikapcsolódási lehetősége, ezek a helyek között biztos talál kedvére valót.

Csepel közlekedése az elmúlt években nagyon sokat fejlődött, így a Pestre való átjutás több fajta tömegközlekedési eszközzel is gyorsan, könnyen megoldható. Mivel ez is  a belvároshoz tartozik, ebben a kerületben is számos, hasznosabbnál hasznosabb üzlet megtalálható. A bevásárlást a környékbeliek, hogy ne kelljen sokat utazniuk, a pár utcára található Coopba, Ábécébe oldják meg. A kerület központja, a Szent István úton keresztül 10 perc buszozással elérhető. Aki nem ismerné a környéket, itt piac, pláza, kormányablak, hév megálló, Skyward élménypark, szupermarketek, benzinkutak, sörház és gyorséttermek is megtalálhatóak.

A majd 100 nm-es tetőtéri lakásban, 3 háló, konyha, nappali fürdőszoba kapott helyet. Jelenleg csak ez az 1 szoba üres, a másik kettőben 1 fiatal hölgy és 1 fiatal úriember tölti mindennapjait. Mindketten figyelmes, megbízható, kedves bérlők, akikkel szinte ajándék az együttélés, hiszen környezetükre tiszta, elővigyázatos személyek. A hálószoba nagy, 24 négyzetméteren 2 személy kényelmesen tudja élni mindennapjait, így, akár párok is beköltözhetnek.

A költözés esedékessége e következő hónap elején lesz aktuális.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!