Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Iskola utca 30.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 13 nmGépek: sütő, mikró, főzőlap, vízforraló, kenyérpirító, mosógép, mosogatógép
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Buda belvárosi kerületében, szám szerint az elsőben, annak még a központi részén is lehet megtalálni az Iskola utcát, melynek egyik kétemeletes társasházában vásároltuk meg nemrég ezt a 70 nm-es, három szobás lakást.

A lakás minden helyisége teljesen felszerelt, azok között a mindennapokhoz szükséges tárgyak megtalálhatók. A fürdőszoba esetében wc-t, zuhanyzót, mosdót lehet megtalálni, a konyháéban egyedi méretre készített, fa konyhabútort, 8 személyes étkezőasztalt és a konyha használatához elengedhetetlen, illetve azt megkönnyítő kis és nagy gépeket is rejt. A három szobából kettőben laknak, így az utolsó kiadó beköltözésére van már lehetőség. Ebbe a szobába maximum egy ember tud jönni, aki a szobába megtalálható bútorok használatát is megnyeri. Ezek szekrény, ágy, íróasztal, éjjeliszekrény.

Az Iskola utcával egy köztes utat beleszámolva, párhuzamosan található a rakpart, melynek ezen a részén a Batthyány tér található. A tér mellett közvetlen a Vásárcsarnok bevásárlóközpont, dohánybolt, számítógép szaküzlet, mentőszolgálat, orvosi ügyelet, posta található. Közelbe még palacsintázó, büfé, söröző, atm-emek, pékség és kávézó van. A térről hévek és metrók indulnak, illetve buszok és villamosok megállói is fellelhetők.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!