Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Iskola u. 10

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 90.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 26.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 12 nmGépek: hűtő, mikró, főzőlap, sütő
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Buda központjában található egy 67 nm-es társasházi albérlet, melynek egyik hálószobája még szabad. Az ingatlant az elmúlt években főként diákok bérelték, és ez jelenleg is így van a már lakott két szobával. Azonban a harmadik szoba nem kizárólag diákoknak szól, de csak egy személynek kínáljuk. A szoba teljesen berendezett, ágy, íróasztal és szekrény áll rendelkezésre. A lakók közösen használhatják a konyhát és a fürdőt, melyben zuhanyzó és wc található. A konyha jól felszerelt, tartalmazza az étkezőt, tárolókat, konyhai gépeket és eszközöket. A szoba bérleti díja 90.000 forint, ami megegyezik a kaucióval. A rezsi átlagosan havi 26.000 forint, beleértve a közös költséget, vizet és áramot.

Az ingatlan utcája a kerület egyik legkevésbé forgalmas részén helyezkedik el, mivel a szomszédos Fő utca számos üzlettel rendelkezik, és további utcák sétával már a rakpartot érheted el. A rakparton buszok és villamosok közlekednek, valamint autósok és biciklisek is használhatják az utat.

Kiadó szobák széles választékát kínáljuk Budapesten, függetlenül attól, hogy a belváros pezsgését vagy a csendesebb, zöldövezeti környéket részesíled előnyben. Weboldalunkon minden szobát alaposan ellenőrzünk, hogy biztosítsuk a megbízhatóságot és a minőséget. Böngéssz kínálatunkban, és találd meg a számodra tökéletes szállást a fővárosban.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!