Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Ilosvai Selymes utca 7.

 

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 84.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 18.000 FtBelmagasság: 3m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 13 nmGépek: TV, hűtő, sütő, főzőlap
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 160X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Szoba kiadó a 14. kerületben.

Budapest közismert Nagy Lajos útjáról nyíló Ilosvai Selymes utcában egy közös kerttel rendelkező társasházi szoba üresedett meg. Zugló ezen környéke rengeteg kis üzletet rejt, például ABC-k, ajándékbolt, cipőbolt, éttermek, gyógyszertár fogászat, spar, illetve tesco. Közelben még Uzsoki korház és a Kassai tér is.

Ebben a négylakásos társasházban. Az új bérlővel együtt 3 lakóval rendelkező albérletben két fürdőszoba is használható, amik kialakítása során mindenkire gondolva az egyikben kádat a másikban zuhanyzót alakítottunk ki. Mindkét fürdőszoba wc-vel egybekötött, ezzel is csökkentve a lakók közötti konfliktus alapot. A konyha étkező, ami akár 4 fő együttes étkezésére is alkalmas, a bútorain kívül minden konyhai gépet is tartalmaz.

Szobáink is igényesen bútorozottak, azokat is csak a bennünk jelenleg megtalálható berendezésekkel együtt lehet bérelni. A másik két hálót jelenleg két 30-as éveiben járó hölgy lakja, akik a Váci úton található Irodaházban ugyanannál a cégnél recepciósként dolgoznak. Ők minden hétköznap nappali munkabeosztással rendelkeznek és munkájukból kifolyólag, segítőkészek és kompromisszum készek.

Ha úgy érzi megfogta az ingatlan és szeretne egy ilyen lakóközösségben élni, keressen bátran és tekintse meg személyesen is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!