Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - II. Rákóczi Ferenc utca 93

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 19.000 FtBelmagasság: 3m alatti
Rezsiben van: Közös költség, gáz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 20nmGépek: Hűtő, tűzhely, mosogató, TV
Saját fürdő a szobán belül? NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Csepelen szoba kiadó!

Csepel belvárosi részén mindenhez pár lépésre fekvő téglaépítésű társasházunk szobája kiadó.

Ha szeretne külkerületben élni, mégis mindent pár perc alatt elérni, akkor olvasson tovább. A Csepel plázától gyalog 3 percre, mint ahogy a Csepeli Piactól, Spar Szupermarkettől, Szakorvosi rendelőtől, Penny Markettől, Alditól, Kormányablaktól is. A következő utcasarok már a Szent Imre tér, ahol Hév megálló és buszmegállók is vannak, melyeket Csepel egész hosszát lehet átutazni.

A társasház csak 3 emelettel rendelkezik, így benne lift nincs. 5 évvel ezelőtt az egész épület külső felújításon ment keresztül, amikor is minőségi külső szigetelést kapott és a lépcsőház is modernebb megjelenést tettek szert. Ezen felújítás során még a nyílászárókat is kicserélték, melyek összességében alacsonyabb rezsi költséget eredményeztek.

Az ingatlan első emeleti, ami alatt az utcáról megközelíthető bérelt iroda fekszik, melyet nem minden nap használnak. Az elbérlet összesen 100 nm, melynek 3 szóbája közül kettőt jelenleg egy 24 éves fiú és egy 27 éves lány bérel. Mindketten kerületen belül dolgoznak, rendszeres időbeosztással, alkalmazotti munkaviszonyban. Az elbérlet összes lakójának osztozni kell a káddal, wc-val, mosdóval felszerelt fürdőszobán, illetve a ház központi helyiségén, amely egy kétszemélyes étkezővel ellátott amerikai konyha. A hálószobák is teljesen bútorozottak, alapterületüket tekintve megfelelő bútort elhelyezését követően akár két fő beköltözésére is alkalmas.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!