Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - II. János Pál pápa tér 11.

 

Ingatlan típusa: zárhatóFürdők száma a lakásban: 2 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 2 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 17.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: közös költs., víz, áramKözös a többiekkel: konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: nincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 3  fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 23nmGépek: sütő, főzőlap, hűtő, kávéfőző, vízforraló, mosógép
Saját fürdő a szobán belül: nincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Budapesten, a VIII. kerületben szoba kiadó

A Pesten mindenki által ismert II. János Pál pápa tér közvetlen közelében kiadó ez a társasházi lakás szobája. Az épületben 9 ingatlan van, amiből 2 albérletnek van fenntartva. Ezek közül már csak ebben, a 4 szobás, összesen 160nm alapterületűben van üres, ahol a társbérlők mindannyian nők. Közülük ketten diákok, ami mellett alkalmi munkákat is vállalnak, és a 3. pedig alkalmazotti beosztásban dolgozik a közeli pékségben. Mindannyian fiatalok, akik egy teljesen harmonikus légkört alakítottak ki az albérletben.

A környék tiszta, nyüzsgő, egyaránt remek helyen található, ha csak a közlekedést vesszük alapul, a környéken található üzleteket, vagy a látványosságokat is akár. Ha szeretne Pest bármely pontjára eljutni, ebben segítséget nyújt a Kerepesi út, Rákóczi út, József körút közelsége. Ha az országon belül szeretne utazni, abban a Keleti pályaudvar nyújt segítséget.

Lakáson belül a helyiségek felújítása során próbáltunk a hely spórolásra, modern stílus megtartására és a könnyen tisztántartásra törekedni. A káddal, wc-vel ellátott fürdőszobában is minél több tárolásra alkalmas helyet kerestünk, így a mozgástér elvétele nélkül sikerült ezt megoldani. Mivel két fürdőszoba is található itt, így mindkettő esetében az egyformaság is fontos szempont volt. A konyha tágas, világos érzetét az egyedi konyhabútor segítségével megtartottuk, a gépeket modernekre cseréltük. Amik újak, a sütő, főzőlap, hűtő, kávéfőző, vízforraló, mosógép.

A közös terület ezeken felül a folyosó, ahonnan nyílnak a szobák is, melyekben ágy, szekrény, asztal lett elhelyezve.

Fenntartása alacsony, hiszen többen is élnek itt, így sok költség osztódik.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot!