Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Ihász utca 18.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 85.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 28.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Amerikai konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 2 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 1 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 15 nmGépek: főzőlap, mosogatógép, hűtő, kávéfőző, mikró, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A Kőbányai központtól nem messze megtalálható Ihász utcán, szoba kiadó!

A 10. kerület központja a Kőbánya alsó vasútállomás környéke, ami az albérlettől egy rövid sétával megközelíthető, amely távolságnak előnye, hogy cserébe egy csöndes környéken élhet az ember. Az Ihász utcán nem járnak tömegközlekedési eszközök, azok csak a szomszédos Gergely utcán közlekednek rendszeresen. A központ eléréséhez vezető út mentén dohánybolt, vendéglő, csemegebolt, abc esik útba. A központtól a buszokon kívül, már villamosok és vonatok megállói is rendelkezésre állnak.

Ezek környékén számos, a mindennapot segítő és megkönnyítő üzletek találhatók. Innen már a főváros belvárosi része is könnyedén elérhető, így az esetleg ott dolgozó, tanuló személyek számára is megfelelő elhelyezkedésű az ingatlan. A lakás egy közös udvaros társasház emeleti részén van. Mérete 55 nm, aminek felosztása amerikai konyha, fürdőszoba és két hálószoba. A szobába egyedül költöző személy tud beköltözni, akinek a szoba kibérléséhez egy hó kaució összegét kell teljesíteni.

Az Ő lakrészébe ágy, szekrény berendezés biztosított. A másik szobában egy pár lakik, akik szintén új beköltözőnek számítanak. A teljesen bútorozott lakás megtekintése személyesen, csak előre egyeztetett időpontban lehetséges.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!