Típus: Saját hirdetés

Kiadó szoba Budapest - Ida utca 11.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 84.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 21.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áramKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 4 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 2 fő lány, 2 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 14 nmGépek: hűtő, sütő, főzőlap, mikró, mosógép
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A 16. kerületben kiadó egy ikerház bal oldali lakásának három szobája közül a legkisebb, 14 nm-es.

Az épület tégla falú, mindössze pár éve megépült, emeletes, pincés, gáz cirkó fűtésű. A bal oldal két lakásból áll, aminek a földszinti-e rejti az említett szobákat, illetve a konyha, fürdő helyiségeket. Fürdőszobája fürdőkádas, ahol lehetőség van a zuhanyzásra is, amivel egy helyiségbe a wc, bidé és mosdó található. Konyhája tágas, a fürdővel hasonló stílusban megjelenő, amiben a mosógép, illetve az összes konyhába szükséges nagygép, kisebb elektronika és egyéb létszükséges eszköz található. Ugyanitt étkező és villanybojler. A szobába megtalálható szekrény beépített, az ágy egyszemélyes, íróasztalához szék is jár, polcai pedig egy stílusúak.

Ablaka kétszárnyú, műanyag, amibe beépítés alkalmával rolót szereltettünk. A 90 nm-es lakás fölött az első emeleten, egy kis család lakik, mint bérlő. Nekik egy gyerekük van, aki kisiskolás, a szülei pedig állandó munkával rendelkezők. Az épülethez tartozó szelektív és sima kuka tárolók, illetve kerti sütögetővel és örökzöldekkel megtalálható kert közös, az említett családdal. A pince részbe bútorokat tartanak, így az autó beállás céljából nem használható.

Budapest, a hangulatos és élénk magyar főváros, széles választékot kínál a ‘szoba kiadó Budapest‘ keresőknek. Weboldalunkon megtalálhatod a legvonzóbb kiadó szobákat és lakásokat, amelyek Budapest legforgalmasabb és legcsábítóbb kerületeiben helyezkednek el. Gondosan válogatjuk és ellenőrizzük minden ingatlanunkat, hogy biztosítsuk a legmagasabb minőséget és kényelmet. Válassz az ajánlataink közül, és találd meg az ideális otthont a város szívében, akár rövid, akár hosszabb távú tartózkodásra.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!