Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Hűvöskert utca 11.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 100.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 25.000 FtBelmagasság: 3 m feletti
Rezsiben van: Közös költség, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 3 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 3 fő lány, 0 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb. 16 nmGépek: sütő, főzőlap, kávéfőző, hűtő, TV
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 140X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

A Pesten megtalálható Ferihegyi úttól nem messze a 17. kerületi Hűvöskert utcában, különálló, 100 nm-es családi ház egyik legszebb megjelenésű szobája kiadó minimum 6 hónapra.

Ezen a 100 négyzetméteren 4 hálószobát lehet megtalálni, melyek mindegyikét az azt bérlő használhatja kizárólag, illetve tartalmaz még közös helyiségeket, ami ezen ingatlan esetében a konyha és a fürdőszoba. Konyhája méretesebb, négy fős étkezős, sütő, főzőlap, kávéfőző, hűtő gépekkel, illetve konyhai eszközökkel felszerelt. Fürdője egyben a wc is, ahol tárolókat is meg lehet találni. A kiadó szoba 16 nm, aminek egyedi megjelenését a beltér kialakításának köszönheti. Az új lakó számára már rendelkezésre is áll benne egy nagyobb ruhásszekrény, ágy, éjjeliszekrény, íróasztal és székek. A szoba bérlése havonta 100.000 forint plusz rezsi.

A ház kertje három oldaláról közelíti meg a házat, melynek minden része különböző növényekkel megtalálható, aminek köszönhetően hangulatos, elkerített, saját udvar megjelenése. Az épület mögötti részen viszont több tároló is megépült, melyek tökéletesen alkalmasak a közlekedési eszközök, kukák vagy akár a fölösleges bútorok tárolására egyaránt.

Közelben zöldséges, dohánybolt, papírbolt, fogorvos, nyelviskola.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!