Típus: Külsős hirdetés

Férőhely: 1 férőhely

Kiadó szoba Budapest - Hutyra Ferenc utca 14-16.

Ingatlan típusa: ZárhatóFürdők száma a lakásban: 1 db
Szoba bérleti díja: 80.000 Ft/hóWC-k száma a lakásban: 1 db
Szoba körülbelüli rezsi díja: 15.000 FtBelmagasság: 3 m alatti
Rezsiben van: Közös költség, víz, áram, gázKözös a többiekkel: Konyha, fürdő
Egyéb járulékos költség: NincsLakótársak száma a lakásban: 1 fő
Szobán belüli férőhely: max. 1 főLakótársak: 0 fő lány, 1 fő fiú
Szoba hasznos alapterülete: kb.18  nmGépek: hűtő, mosógép, vízforraló, kávéfőző, főzőlap
Saját fürdő a szobán belül: NincsÁgy mérete: 90X200

 

Érdeklődöm

Rövid leírás az ingatlanról:

Társasházi szoba kiadó Budapest 7. kerületében.

A Főváros belvárosi részének egyik nyugodtabb, kevésbé forgalmas részén, kínálom kiadásra kétszobás albérletem egyik 18 nm-es szobáját. A szoba csak bútorozva bérelhető, azok elszállítása nem megoldható.

A beköltözni vágyó egy fő számára szükséges, hogy a bérléshez elfogadja az egy éves szerződést, illetve ehhez még szükséges egy hó kaució,illetve egy hó bérleti díj megléte.Mivel jelenleg egy fiatal, 23 éves egyetemista fiú lakja az albérletet,elsősorban hozzá hasonló iskolába járó személyt keresek. Az ingatlan állapota átlagos, berendezése alatt minden alapvető felszerelés, gép, bútor értendő. A szoba mérete nagy, így lehetőség volt az alap ágy, szekrény, asztal berendezéseken kívül még egy társalgó részt is kialakítani.

Tetőtéri elhelyezkedésének köszönhetően az ingatlan fenntartása még a téli hónapokban is alacsony, és ami a jó hír, hogy az 55 nm alapterület csak a 160 cm-től magasabb területre lett kalkulálva, így ez a valóságban több. Fürdőszobájában zuhany, wc, mosdó található, a konyhában pedig helyet kapott egy 4 fős étkező, konyhai kis és nagy gépek, illetve a mosógép is.

A környéken való közlekedés megbízható, rendszeres, 0-24 járó. Amennyiben kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban, keressen bizalommal.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!